G-6XFZS5DNVF

LIVRARE


RAPIDĂ!

Call Now
0768599965

STIINTA

Bine ati venit in categoria noastra dedicata pasiunii pentru stiinta si explorarea lumii! Aici, veti descoperi o colectie fascinanta de ceasuri de perete decupate din vinil, special create pentru a celebra cunoasterea si descoperirile stiintifice.

Ceas cadou Matematica

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Cu acest Ceas Cadou Matematica, puteti celebra pasiunea pentru logica, numere si formule. Design-ul sau poate include elemente specifice matematicii, amintind destinatarului de frum..

Ceas cadou biologie

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasurile noastre de perete din vinil au un design inedit. Accentul deosebit pe care il acordam detaliilor ceasurilor noastre transforma ceasul banal de perete intr-o piesa d..

Ceas cadou cu chimie - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Descoperiti un Ceas Cadou cu Chimie, care va celebra fascinatia pentru lumea elementelor chimice si a stiintei chimiei. Cu un design inspirat de tabelele periodice sau de molecule, ..

Ceas cadou geometrie

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Ceasul cadou Geometrie este perfect pentru pasionatii de geometrie, matematica sau pentru cei care apreciaza frumusetea formelor si a modelelor geometrice. Cu un design ce poate inc..

Ceas cadou raportor

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Ceasul Cadou Raportor poate fi un cadou excelent pentru cineva care apreciaza matematica, stiinta sau ingineria. Cu designul sau care include un raportor, acest ceas adauga o nota d..

Ceas cadou cu Atom

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Descopera puterea simbolurilor cu Ceasul Cadou cu Atom! Acest ceas de perete aduce in casa ta un simbol al stiintei si cunoasterii, fiind un cadou ideal pentru pasionatii de stiinta..

Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)