G-6XFZS5DNVF

LIVRARE


RAPIDĂ!

Call Now
0768599965

HOBBY

Bine ati venit in categoria noastra dedicata pasiunilor si hobby-urilor! Aici, veti gasi o selectie captivanta de ceasuri de perete decupate din vinil, create pentru a celebra activitatile care va fac inima sa bata mai tare.

Ceas cadou cu biliard - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceas cadou cu biliard - model 2  Faimosul joc de biliard merge mana in mana cu timpul, iar acest ceas de perete personalizat este dovada perfecta. "Ceas cadou cu biliard" este ..

Ceas cadou cu joc de sah - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceas Cadou cu Tematica de Sah este perfect pentru a celebra pasiunea pentru acest joc complex. Cu un design inspirat de tabla de sah si piesele acestui joc, acest ceas aduce o atmos..

Ceas cadou pentru pescari - peste - model 3

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

     Doriti sa faceti un cadou unui pasionat de pescuit? Descoperiti Modelul 3 de Ceas Cadou pentru Pescari cu forma de peste - o piesa care va aduce un strop din lumea captivanta ..

Ceas cadou cu camera foto - model 3

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul Cadou cu Camera Foto Model 3 este perfect pentru pasionatii de fotografie. Acest ceas captivant celebreaza arta capturarii momentelor frumoase, cu un design inspirat de apara..

Ceas cadou cu dansuri de societate - salsa

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Cu Modelul de Ceas Cadou cu Salsa, puteti oferi un cadou care celebreaza pasiunea pentru dansurile de societate, in special pentru salsa. Design-ul sau vibrant si plin de energie ad..

Ceas cadou cu balerina - balet

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Doriti sa faceti un cadou grațios unui pasionat de balet sau unei balerine talentate? Descoperiti un Ceas Cadou cu Balerină - o piesa ce celebreaza eleganta si frumusetea dansului c..

Ceas cadou pentru vanatori - vanatoare

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

     Doriti sa oferiti un cadou special unui pasionat de vanatoare? Descoperiti un ceas cadou care sa reflecte aceasta pasiune pentru aventura in natura. Un ceas cu un design temat..

Ceas cadou pentru pescari - peste - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

     Doriti sa faceti un cadou special unui pasionat de pescuit? Descoperiti Modelul 2 de Ceas Cadou pentru Pescari cu un design inspirat de lumea subacvatica a pestilor - o piesa ..

Ceas cadou cu Skateboard - model 1

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Ceasul cadou cu Skateboard - model 1 este ideal pentru pasionatii de skateboard si pentru cei care apreciaza cultura skateboardingului. Cu un design ce poate include imagini ale unu..

Ceas cadou cu caiac

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou cu caiac este perfect pentru pasionatii de aventuri pe apa si iubitorii de caiac. Cu un design ce poate include o imagine detaliata a unui caiac in mijlocul unui peisaj..

Ceas cadou cu bicicleta - BMX - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Acest "Ceas cadou model bicicletă - BMX - model 2" este perfect pentru pasionatii de ciclism BMX si pentru cei care apreciaza stilul si adrenalina acestui sport extrem. Cu un design..

Ceas cadou dansuri de societate - tango

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Acest "Ceas cadou dansuri de societate - tango" este alegerea perfecta pentru pasionatii de dansuri de societate si pentru cei care adora eleganta si pasiunea specifica dansului tan..

Ceas cadou pentru iubitorii de drumetii - munte

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Acest "Ceas cadou pentru iubitorii de drumetii - munte" este alegerea perfecta pentru cei pasionati de explorarea naturii si aventura in zone montane. Cu un design ce ilustreaza pei..

Ceas cadou pentru pescari - peste - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

     Acest "Ceas cadou pentru pescari - peste - model 1" este alegerea perfectă pentru pasionații de pescuit. Cu un design inedit care prezintă un pește, acest ceas adaugă un strop..

Ceas cadou cu carti - "Time to read"

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul Cadou "Time to read" este alegerea perfecta pentru iubitorii de lectura si pentru cei care adora sa-si petreaca timpul cu o carte buna. Cu designul sau ce poate prezenta imag..

Ceas cadou model bicicleta

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul Cadou cu Bicicleta este o alegere perfecta pentru iubitorii de ciclism sau pentru cei care apreciaza frumusetea si simplitatea bicicletelor. Cu designul sau care prezinta o b..

Ceas cadou Darts

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou personalizat Darts este alegerea perfecta pentru iubitorii acestui sport strategic si distractiv. Cu un design tematic care poate include imagini cu sageti de darts sau..

Ceas cadou cu fotograf

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Ceasul cadou cu fotograf este alegerea perfecta pentru pasionatii de fotografie si profesionistii din domeniu. Acest ceas poate fi personalizat cu un design tematic ce include apara..

Ceas cadou cu camera foto - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou cu camera foto - model 2 este alegerea perfecta pentru iubitorii de fotografie si pasionatii de aparate foto. Cu un design tematic care poate include imagini de aparate..

Ceas cadou cu biliard - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou cu biliard este perfect pentru iubitorii acestui sport. Cu un design tematic de biliard, acest ceas adauga un element de pasiune pentru joc in decorul tau. Este un cado..

Ceas cadou cu dansatoare

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou cu dansatoare este alegerea ideala pentru iubitorii de dans si pentru cei care apreciaza gratia miscarilor. Cu o dansatoare pe cadran, acest ceas celebreaza arta dansul..

Ceas cadou cu pescar

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

     Captureaza fiecare moment cu acest ceas de perete personalizat dedicat pasionatilor de pescuit. "Ceas cadou cu pescar" este o alegere perfecta pentru cei care iubesc marea, la..

Ceas cadou cu bicicleta - BMX - model 1

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Ceasul Cadou cu O Bicicleta BMX - Model 1 este o alegere excelenta pentru un pasionat de BMX sau pentru cineva care iubeste ciclismul extrem. Cu designul sau care prezinta o bicicle..

Ceas cadou cu dansatoare - balerina

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul Cadou cu Dansatoare - Balerina este o alegere eleganta si delicata pentru cineva care apreciaza arta dansului si gratia balerinelor. Cu designul sau care prezinta o balerina ..

Ceas cadou cu dansatori

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Un Ceas Cadou de Perete cu Dansatori este o alegere plina de farmec pentru cineva pasionat de dans si muzica. Cu designul sau detaliat care prezinta dansatori gratiosi, acest ceas d..

Ceas cadou cu camera foto - model 1

70LEI 150LEI Fără TVA: 70LEI

    Capturati momentele speciale ale timpului cu Ceasul Cadou cu Camera Foto - Model 1! Acest ceas de perete aduce pasiunea pentru fotografie direct in casa ta, reprezentand un cadou id..

Showing 1 to 26 of 26 (1 Pages)