G-6XFZS5DNVF

LIVRARE


RAPIDĂ!

Call Now
0768599965

BUCATARIE

Bine ati venit in categoria noastra speciala dedicata pasiunii pentru gatit si bucatarie! Aici veti gasi o colectie variata de ceasuri de perete decupate din vinil, care aduc farmecul bucatariei in decorul dvs.

Ceas cadou bucatarie "The kitchen is the heart of the home"

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Cu Ceasul Cadou pentru Bucatarie cu mesajul 'The Kitchen Is the Heart of the Home', puteti sa aduceti un strop de caldura si inspiratie in aceasta incapere centrala a casei. Acest c..

Ceas cadou cu ciocolata

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul Cadou cu Ciocolata este o alegere dulce si practica. Cu un design delicios si tentant, acest ceas poate aduce bucurie si pofta de ciocolata in orice incapere. Este un cadou p..

Ceas cadou pentru cofetarie - briose

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Doriti sa oferiti un cadou dulce pentru o cofetarie sau pentru un pasionat de briose? Descoperiti un ceas cadou cu un design delicios, care celebreaza lumea gusturilor dulci si a co..

Ceas cadou cu bucatar - model 5

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou cu bucatar - model 5 este perfect pentru pasionatii de gatit si bucatarii talentati. Cu un design ce poate include imagini ale ustensilelor de bucatarie, alimentelor de..

Ceas cadou cocktail

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Acest "Ceas cadou cocktail" este perfect pentru cei care iubesc arta prepararii cocktailurilor si petrecerile cu prietenii. Cu un design ce poate include imagini ale cocktailurilor ..

Ceas cadou pentru iubitorii de ceai - "Tea time"

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Ceasul cadou pentru iubitorii de ceai - Tea time este alegerea perfecta pentru pasionatii de ceai si pentru cei care adora sa se bucure de momentele de relaxare cu o ceasca aromata ..

Ceas cadou cu cana de cafea - "Coffee time"

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Acest "Ceas cadou cu cana de cafea - Coffee time" este alegerea perfecta pentru iubitorii de cafea si pentru cei care incep ziua cu aroma delicioasa a unei cesti de cafea proaspat p..

Ceas cadou cu gratar - barbeque

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Acest "Ceas cadou cu gratar - barbecue" este alegerea perfecta pentru iubitorii de gratar si pentru cei care adora sa petreaca timp in aer liber gatind mancare delicioasa. Cu un des..

Ceas cadou cu burger

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou cu burger este alegerea perfecta pentru iubitorii de burgeri si pentru cei care apreciaza gustul delicios al acestui preparat fast-food. Cu un design amuzant care prezi..

Ceas cadou cu bucatar - model 4

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Acest "Ceas cadou cu bucatar - model 4" este alegerea perfecta pentru pasionatii de gatit si pentru cei care adora arta culinara. Cu un design care ilustreaza instrumente de bucatar..

Ceas cadou cu briosa

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul Cadou cu Briosa este o alegere inedita pentru cei care iubesc gustul delicios al acestui produs de patiserie. Cu designul sau care prezinta o briosa delicioasa si apetisanta,..

Ceas cadou cu bucatar - model 3

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul Cadou cu Bucatar - Model 3 este alegerea perfecta pentru un bucatar pasionat sau pentru a decora bucataria într-un mod plin de stil. Cu designul sau care poate prezenta eleme..

Ceas cadou cu bucatar - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou cu bucatar - model 2 este o alegere minunata pentru pasionatii de gatit. Cu un design tematic care poate include imagini de ustensile de bucatarie, alimente delicioase ..

Ceas cadou cu briose - prajituri

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou cu briose - prajituri este alegerea perfecta pentru cei care adora prajiturile si deserturile. Cu un design tematic care poate include imagini cu delicioase briose si a..

Ceas cadou cu cana si boabe de cafea

70LEI 150LEI Fără TVA: 70LEI

    Ceasul cadou cu cana si boabe de cafea este o alegere potrivita pentru pasionatii de cafea si pentru iubitorii de momente relaxante cu o bautura aromata. Cu designul sau inspirat di..

Ceas cadou cu boabe de cafea

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceas cadou cu boabe de cafea este alegerea perfecta pentru iubitorii de cafea si pasionatii de aroma. Acest ceas are un design unic, cu boabe de cafea adevarate incorporate in cadra..

Ceas cadou cu tacamuri de bucatarie

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Cauti un cadou potrivit pentru un pasionat de gatit? Oferaa-i Ceasulul Cadou cu Tacamuri de Bucatarie, o piesa de decor care celebreaza arta culinara. Cu designul sau detaliat, care..

Ceas cadou cu bucatar - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Cauti un cadou perfect pentru un bucatar pasionat? Ofera-i Ceasul Cadou cu Bucatar - Model 1, o piesa de decor care celebreaza arta gastronomica. Cu designul sau detaliat si expresi..

Ceas cadou cu cana de cafea

70LEI 150LEI Fără TVA: 70LEI

    Descopera momentul perfect al zilei cu Ceasul Cadou cu Cana de Cafea! Acest ceas de perete aduce aroma si placerea unei cesti de cafea in casa ta, fiind cadoul ideal pentru pasionat..

Ceas cadou de bucatarie Bon Appetit

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Adauga un strop de eleganta in bucataria ta cu Ceasul Cadou de Bucatarie "Bon Appetit"! Acest ceas de perete aduce un aer sofisticat in spatiul tau culinar, fiind perfect pentru pas..

Showing 1 to 20 of 20 (1 Pages)