G-6XFZS5DNVF

LIVRARE


RAPIDĂ!

Call Now
0768599965

MESERII

Bine ati venit in categoria noastra dedicata meseriilor! Aici veti descoperi o colectie variata de ceasuri de perete decupate din vinil, care celebreaza maestria si pasiunea pentru diferite meserii.

Ceas cadou profesor - istorie

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Surprindeti un profesor de istorie cu un cadou inspirat - un ceas personalizat care sa celebreze pasiunea sa pentru trecut si pentru predarea cunostintelor istorice. Acest ceas nu d..

Ceas cadou pentru inginer

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Oferiti un cadou perfect pentru inginerul pasionat de precizie si inovatie! Acest ceas elegant si sofisticat ii va aminti in fiecare zi de abilitatile sale tehnice si de dedicarea p..

Ceas cadou masaj - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Relaxarea incepe cu fiecare tic-tac al acestui "Ceas cadou masaj - Model 2". Acest cadou special ilustreaza pasiunea ta pentru arta masajului. Cu designul sau calmant si mesajul per..

Ceas cadou - religie

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Transforma timpul intr-o experienta unica cu acest ceas de perete personalizat, creat cu migala dintr-un disc de vinil original. Cu titlul "Ceas cadou - religie", aceasta piesa de a..

Ceas cadou profesor - fizica

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Un Ceas Cadou pentru un profesor de fizica poate fi o modalitate minunata de a-i arata aprecierea pentru eforturile si devotamentul sau in educatie. Alege un ceas cu un design inspi..

Ceas cadou invatatoare, profesor sau educatoare - Model 2

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Educatia este cheia succesului, si acest "Ceas cadou pentru invatatoare, profesor sau educatoare - Model 2" ilustrat de pasiunea ta pentru invatamant. Cu un design elegant si mesaj ..

Ceas cadou pentru doctor de familie - femeie

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Nu lasa timpul sa treaca fara sa-i multumesti doctorului tau de familie. Acest "Ceas cadou pentru doctor de familie - femeie" este un semn de recunostinta si apreciere pentru servic..

Ceas cadou pentru doctor de familie - barbat

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Nu lasa timpul sa treaca fara sa-i multumesti doctorului tau de familie. Acest "Ceas cadou pentru doctor de familie - barbat" este un semn de recunostinta si apreciere pentru servic..

Ceas cadou pentru salon de manichiura - unghii - model 5

100LEI 150LEI Fără TVA: 100LEI

    Ceas cadou pentru salon de manichiura - personalizat Ofera stil fiecarei clipe cu acest ceas de perete personalizat, creat special pentru saloanele de manichiura. Cu posibilitatea d..

Ceas cadou pentru pompier - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Stinge incendiile de timp cu acest ceas de perete personalizat, dedicat pompierilor curajosi. "Ceas cadou pentru pompier" este un simbol al curajului si dedicarii, amintindu-ti mere..

Ceas cadou pentru atelier auto

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Controleaza fiecare secunda in atelierul tau auto cu acest ceas de perete personalizat. Acest "Ceas cadou pentru atelier auto" este un simbol al profesionalismului si eficientei, am..

Ceas cadou pentru contabil

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Pentru a face un cadou apreciat unui contabil sau unui profesionist in domeniul financiar, descoperiti un Ceas Cadou cu Tematica Contabila - o piesa care va celebra abilitatile lor ..

Ceas cadou pentru pompier - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Pentru a face un cadou apreciat unui pompier sau unui profesionist in domeniul pompierilor, descoperiti un Ceas Cadou cu Tematica de Pompieri - o piesa care va celebra curajul si de..

Ceas cadou masaj - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Doriti sa faceti un cadou unui specialist in masaj sau unui iubitor de masaj? Descoperiti un Ceas Cadou cu Tematica de Masaj - o piesa care va celebra relaxarea si arta masajului. C..

Ceas cadou pentru electricieni

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Pentru a face un cadou apreciat electricienilor sau profesionistilor din domeniul electric, descoperiti un Ceas Cadou cu Tematica Electrica - o piesa care va celebra abilitatile lor..

Ceas cadou pentru apicultori cu albine si miere

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Doriti sa faceti un cadou apicultorilor sau iubitorilor de albine si miere? Descoperiti un Ceas Cadou cu Tematica de Albine si Miere - o piesa care va celebra pasiunea pentru apicul..

Ceas cadou asistente medicale - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Doriti sa faceti un cadou apreciat asistentelor medicale sau personalului medical dedicat? Descoperiti un Ceas Cadou cu Tematica Medicala - o piesa care va celebra angajamentul lor ..

Ceas cadou pentru studio tatuaje

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul Cadou pentru Studio de Tatuaje este o alegere perfecta pentru a evidentia arta si creativitatea din spatele fiecarui tatuaj. Design-ul sau inspirat de lumea tatuajelor adauga..

Ceas cadou pentru doctori - stetoscop

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Cu acest Ceas Cadou pentru Doctori cu forma de stetoscop, puteti sa faceti un omagiu dedicarii si angajamentului medicilor in lumea medicala. Acest ceas nu doar indica timpul, ci si..

Ceas cadou pentru salon de manichiura - unghii - model 4

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul Cadou pentru Salon de Manichiura Model 4 este o alegere perfecta pentru a aduce un strop de rafinament si stil intr-un salon de manichiura sau in viata unui pasionat de ingri..

Ceas cadou cosmetica - make up - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Cu Ceasul Cadou pentru Cosmetica si Make-up Model 2, puteti oferi un cadou care celebreaza arta machiajului si pasiunea pentru cosmetica. Design-ul sau elegant si detaliat reflecta ..

Ceas cadou pentru salon de coafura - model 8

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Doriti sa oferiti un cadou perfect pentru un salon de coafura? Cu modelul 8 de Ceas Cadou pentru Salon de Coafura, puteti aduce un strop de stil si eleganta intr-un spatiu special. ..

Ceas cadou pentru salon de coafura - model 6

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Acest "Ceas cadou pentru salon de coafura - model 6" este perfect pentru a aduce un strop de stil si eleganta in salonul tau de coafura. Cu un design ce poate include elemente precu..

Ceas cadou cosmetica - make up - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Acest "Ceas cadou cosmetica - make up - model 1" este perfect pentru pasionatele de machiaj si industria cosmetica. Cu un design ce poate include elemente precum pensule de machiaj,..

Ceas cadou pentru dentisti - stomatologi - model 4

70LEI 150LEI Fără TVA: 70LEI

    Ceasul cadou pentru dentisti - stomatologi - model 4 este perfect pentru profesionistii din domeniul stomatologiei care doresc sa aduca un strop de originalitate si stil in cabinetu..

Ceas cadou Farmacie

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou Farmacie este perfect pentru profesionistii din domeniul farmaceutic si pentru farmaciile care doresc sa-si decoreze spatiul cu un element personalizat. Cu un design ce..

Ceas cadou pentru dentisti - stomatologi - model 3

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou pentru dentisti - stomatologi - model 3 este un cadou minunat pentru profesionistii din domeniul stomatologiei. Cu un design ce poate include imagini simbolice ale inst..

Ceas cadou cu masina de cusut

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou pentru croitorie este ideal pentru pasionatii de croitorie si pentru cei care apreciaza arta creatiei vestimentare. Cu un design ce poate include imagini ale uneltelor ..

Ceas cadou pentru salon de coafura - model 4

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou pentru salon de coafura - model 4 este alegerea perfecta pentru a adauga un strop de stil si profesionalism in orice salon de infrumusetare. Cu un design ce poate inclu..

Ceas cadou pentru salon de manichiura - Nail Master

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou pentru salon de manichiura - Nail Master este alegerea perfecta pentru a adauga un strop de stil si profesionalism in orice salon de infrumusetare. Cu un design care po..

Ceas cadou Barber Shop - model 5

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Acest "Ceas cadou Barber Shop - model 5" este alegerea perfecta pentru a aduce un plus de stil si autenticitate in orice salon de barbering. Cu un design ce poate include elemente s..

Ceas cadou Barber Shop - model 4

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou Barber Shop - model 4 este alegerea perfecta pentru a adauga un plus de stil si autenticitate in orice salon de barbering. Cu un design ce poate include elemente specif..

Ceas cadou pentru salon de coafura - model 5

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou pentru salon de coafura - model 5 este alegerea perfecta pentru a adauga un strop de eleganta si stil in salonul de coafura. Cu un design care combina utilitatea cu est..

Ceas cadou cu DJ - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou cu DJ este alegerea perfecta pentru pasionatii de muzica si pentru cei care apreciaza talentul unui DJ. Cu un design care celebreaza arta mixajului si muzica, acest cea..

Ceas cadou pentru programatori "Time to take a brake"

70LEI 150LEI Fără TVA: 70LEI

    Ceasul Cadou pentru Programatori cu mesajul "Time to take a brake" poate fi un cadou amuzant si inspirational pentru acei profesionisti din domeniul IT care petrec mult timp in fata..

Ceas cadou cu barman - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou cu barman - model 1 este alegerea perfecta pentru cei care apreciaza arta prepararii cocktailurilor si atmosfera de bar. Cu un design tematic care poate include imagini..

Ceas cadou pentru salon de coafura - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou pentru salon de coafura - model 1 este alegerea perfecta pentru a adauga un strop de stil si eleganta intr-un salon de coafura. Cu un design tematic care poate include ..

Ceas cadou Barber Shop - model 3

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou Barber Shop - model 3 este alegerea ideala pentru a completa atmosfera retro si autentica a unui salon de barbierit. Cu un design tematic care aduce in prim-plan elemen..

Ceas cadou Barber Shop - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou Barber Shop - model 2 este alegerea perfecta pentru a adauga un element de stil intr-un salon de barbierit sau pentru a sarbatori arta coafatului masculin. Cu un design..

Ceas cadou pentru salon de coafura - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou pentru salon de coafura - model 2 este un accesoriu perfect pentru profesionistii din industria frumusetii si pentru saloanele de coafura. Cu un design stilat si temati..

Ceas cadou pentru salon de manichiura - unghii - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou pentru salon de manichiura - unghii - model 2 este o alegere minunata pentru profesionistii din industria manichiurii si pentru pasionatii de ingrijire a unghiilor. Cu ..

Ceas cadou cu masina de cusut

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou cu masina de cusut este alegerea perfecta pentru pasionatii de cusut si pentru cei care se dedica artei de a crea haine si accesorii. Cu un design care prezinta o masin..

Ceas cadou pentru salon de manichiura - unghii - model 1

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Ceasul cadou pentru salon de manichiura - unghii - model 1 este o alegere minunata pentru profesionistii si pasionatii din industria manichiurii. Cu un design elegant si sofisticat,..

Ceas cadou pentru salon de coafura - model 3

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou pentru salon de manichiura - unghii - model 3 este alegerea perfecta pentru a adauga un element stilat si util intr-un salon specializat in ingrijirea unghiilor. Acest ..

Ceas cadou pentru salon de manichiura - unghii - model 3

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou pentru salon de manichiura - unghii - model 3 este alegerea perfecta pentru a adauga un element stilat si util intr-un salon specializat in ingrijirea unghiilor. Acest ..

Ceas cadou pentru salon de manichiura "Nail salon"

105LEI 150LEI Fără TVA: 105LEI

    Ceasul cadou pentru salon de manichiura "Nail salon" este alegerea perfecta pentru a adauga o nota eleganta si utila intr-un salon dedicat ingrijirii unghiilor. Acest ceas poate ave..

Ceas cadou pentru dentisti - stomatologi - model 2

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou pentru dentisti - stomatologi - model 2 este o alegere excelenta pentru a aprecia si celebra munca si pasiunea acestor profesionisti in domeniul stomatologiei. Acest ce..

Ceas cadou Barber Shop - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul cadou Barber Shop - model 1 este alegerea perfecta pentru a adauga un strop de stil si nostalgia unei frizerii traditionale in orice spatiu. Acest ceas prezinta un design tem..

Ceas cadou invatatoare, profesor sau educatoare - Model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Pentru a face un cadou apreciat unei invatatoare, educatoare sau unui profesor dedicat, descoperiti un Ceas Cadou special. Acest ceas poate reprezenta o amintire frumoasa a impactul..

Ceas cadou pentru dentisti - stomatologi - model 1

89LEI 150LEI Fără TVA: 89LEI

    Ceasul Cadou pentru Dentisti sau Stomatologi - Model 1 poate fi o alegere potrivita pentru a aprecia si sarbatori munca si dedicarea acestor profesionisti din domeniul sanatatii den..

Showing 1 to 50 of 50 (1 Pages)