G-6XFZS5DNVF

LIVRARE


RAPIDĂ!

Call Now
0768599965

Despre noi


Bine ati venit la VINYL EVOLUTION!

La VINYL EVOLUTION, suntem pasionati de muzica si arta, iar aceasta pasiune se reflecta in produsele noastre unice. Suntem mandri sa va prezentam ceasuri de perete create cu grija si atentie la detalii, realizate din discuri de vinil reciclate. Aceste ceasuri de perete nu sunt doar cronometre functionale, ci si opere de arta care aduc o nota de autenticitate si originalitate in orice incapere.

Ce ne diferentiaza?

Vinilul, reinviat: Suntem dedicati ideii de a recicla si valorifica discurile de vinil, oferindu-le o noua viata sub forma unor ceasuri de perete unice. Fiecare ceas este realizat cu multa atentie la detalii si este o marturie a dragostei noastre pentru muzica si pentru mediul inconjurator.

Design Personalizat: Vrem ca fiecare ceas sa spuna o poveste personala. De aceea, oferim optiunea de personalizare, astfel incat sa puteti alege un design care va reflecta gusturile si pasiunile. De la artisti celebri la albume favorite, putem transforma orice disc intr-un ceas de perete unic.

Calitate Superioara: Ne straduim sa oferim produse de cea mai inalta calitate. Mecanismele ceasurilor noastre sunt fiabile, precise si silentioase, iar discurile de vinil sunt atent selectate si curatate pentru a arata impecabil.

Grija pentru Mediu: Suntem ferm convinsi ca orice poate fi reciclat si transformat in arta. Prin folosirea discurilor de vinil reciclate, contribuim la reducerea deseurilor si la protejarea mediului inconjurator.

Suntem bucurosi sa va oferim produse care aduc muzica in fiecare zi a vietii voastre si va ajuta sa va exprimati personalitatea intr-un mod unic. Va invitam sa explorati colectia noastra si sa gasiti acel ceas de perete special care sa va completeze spatiul.

Multumim ca ati ales VINYL EVOLUTION si suntem aici pentru a va ajuta sa aduceti o nota muzicala in fiecare moment al zilei voastre.

Cu pasiune si creativitate,

Echipa VINYL EVOLUTION