G-6XFZS5DNVF

LIVRARE


RAPIDĂ!

Call Now
0768599965

Garantie

GARANTIA PRODUSELOR COMERCIALIZARE DE VINYL EVOLUTION SRL


Pentru toate produsele vandute si livrate de catre VINYL EVOLUTION SRL beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Termenul de garantie este de 2 (doi) ani, de la data emiterii facturii.

Asadar, pentru produsele vandute de noi vei primi certificat de garantie in format electronic. Certificatul il vei primi pe email, o data cu factura si formularul de retur.

Prin garantia oferita de catre firma noastra se intelege repararea produsului pe perioada garantata, sau in cazul imposibilitatii inlaturarii defectiunii, schimbarea produsului cu unul similar sau restituirea sumei platite la achizitionare in cazul inexistentei produsului in stoc.

Garantia este pierduta in cazul in care beneficiarul sau alta persoana incearca repararea oricaror defecte aparute.

Produsul trebuie returnat in ambalajul original in care a fost livrat, cu instructiunile de folosire sau alte documente.

Clientul nu va avea nici o pretentie pentru reparari sau reglari in timpul garantiei daca:

     • defectiunea este cauzata de folosirea improprie, brusca sau neatenta a ceasului;

     • defectiunea a rezultat in urma utilizarii in conditii neadecvate a ceasului(supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta);

     • defectiunea este cauzata de foc sau alte calamitati naturale;

     • nu prezinta Vanzatorului documentele de la achizitionarea produsului: factura fiscala, chitanta sau bon fiscal, certificatul de garantie;

     • ceasul nu este utilizat și/sau păstrat în mod corespunzător.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie te rugam sa ne contactezi fie la adresa de mail office@vinyl-evolution.ro, fie la numarul de telefon 0728.859.060. Iti vom inlocui produsul (in functie de defect), sau trimitem curierul la tine sa ridice produsul, gratuit, si, dupa ce il reparam, ti-l inapoiem tot prin curier, gratuit. Termenul pentru repararea/inlocuirea produselor defecte, aflate in garantie, este de 14 zile calendaristice de la data la care vom primi produsul.